In deze aflevering rijd ik door het prachtige Noorwegen. De route was van Oslo naar Bergen (Zie: 25.000 Km Europa Road Trip Deel 4: Oslo, Bergen en de Trolltunga) en ik was zéér benieuwd naar de prachtige fjorden, landschappen en natuurlijk vriendelijke Noren! Mijn plan was om de route in slechts één dag te doen, maar dat bleek nog een beste uitdaging ..

Dogs & Motorcycles. My 2 passions! #dog #harleydavidson #motorcycle

A post shared by The Road Trip Guy (@theroadtripguy) on

Een onverwachte gebeurtenis in Noorwegen

Tijdens mijn rit naar Bergen zou ik door de langste tunnel van Noorwegen rijden en een echte Borgund Stave Kerk bezoeken. Ik had daarom besloten om zo vroeg mogelijk uit Oslo te vertrekken, maar na mijn eerste pitstop bij een tankstation vlak buiten Oslo ontmoette ik een wel heel bijzonder iemand. Tijdens het tanken sprak een Noor mij aan en vroeg naar mijn project, terwijl hij mijn sticker werk op de auto aandachtig bekeek. Na een praatje nodige hij mij uit om zijn prachtige boerderij te bezoeken.. Dat was natuurlijk een onverwachte wending, maar zeker een interessant avontuur!

Opschieten naar Bergen!

Al snel werd een kort bezoek een lang bezoek en na een paar uur op de boerderij van Nils was het toch echt tijd om verder te rijden. Anders zou ik nooit op tijd aankomen in Bergen! De wegen verder niet druk en was de rit door de langste tunnel een apart en eenzame ervaring. Ik was namelijk helemaal alleen! Gelukkig was er aan het einde van de tunnel de prachtige Aurlands fjorden!

Mocht je de vlogs leuk vinden, volg mij dan op You-tube. Klik op de link:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here