Over Ons

 

 

Niels Thomas
Oprichter
Niels is de oprichter van The Road Trip Guy en is met Lazy Louie deze zomer door heel Europa te vinden. Volg hem op zijn avontuur door Europa waarbij hij 25.000 km. aflegt, 41 landen doorkruist in 3 maanden tijd èn daarbij 12 goede doelen bezoekt!
The Road Trip Guy NLThe Road Trip Guy ENG E-mail
Lazy Louie
De Auto
Geboren in Duitsland, Lazy Louie is een Volkswagen Beetle 2.0 (2000) met 116 Pk en natuurlijk de mascotte van The Road Trip Guy! Verder hopen wij veel mensen te mogen ontmoeten tijdens onze reis en mocht je ons herkennen, zeg dan gerust gedag.
Tanya
Kantoor
Tanya helpt het project met de planning van de bezoeken aan alle Oost-Europese landen. Met al 3 talen onder de knie (Russisch, Oekraïens & Engels) is Tanya nu begonnen met het leren van Nederlands. Verder is ze gek op mode, yoga en chocolade.. héél veel chocolade!
The Road Trip Guy NLThe Road Trip Guy ENG E-mail
Arnoud
IT & Social Media
Arnoud is de baas van de IT en de Social Media. Hij zorgt ervoor dat alles online soepel verloopt en is een fanatiek wandelaar in zijn vrije tijd. Verder traint hij op hoog niveau in de vechtsport en is in het bezit van een bruine band in het Braziliaanse Jiu Jitsu.
Arnoud Terpstra DesignThe Road Trip Guy NL E-mail