Elk verhaal heeft een held en met De Trip 2017 door Europa heeft mijn held 4 wielen, een groen tintje en héél veel road trip spirit! Ik wil jullie graag voorstellen aan mijn vriend op de weg en de drijvende kracht achter dit avontuur: Lazy Louie!

Geboren in Duitsland, Lazy Louie is een Volkswagen Beetle 2.0 (2000) met 116 Pk en natuurlijk de mascotte van dit project. De cybergreen metallic kleur is zeldzaam en met wat kleine verandering buitenaf krijgt Lazy Louie een mooie retro/rally look. Ik heb gekozen voor een New Beetle vanwege de betrouwbaarheid en de afstand van de reis. Het was belangrijk voor mij dat het de juiste road trip auto was en natuurlijk makkelijk herkenbaar.

De reis

Samen zullen wij de 7 doelen van The Road Trip Guy gaan behalen en de route van 25.000 km succesvol rijden. Een flinke taak voor zo klein autootje, maar ik weet zeker dat Lazy Louie en ik dikke vrienden zullen worden.. .

TENZIJ LOUIE BESLUIT STIL TE STAAN MET PECH IN HET BOS… TUSSEN DE WILDE BEREN!!

Tijdens onze reis zullen wij verschillende goede doelen bezoeken. Mocht je na het lezen en het bekijken van onze route een suggestie hebben, dan horen wij dat graag. Louie en ik vinden het niet erg om een stukje om te rijden, want het is tenslotte de reis van mijn leven.

Verder hopen wij veel mensen te mogen ontmoeten tijdens onze reis en mocht je ons herkennen, zeg dan gerust gedag. Wij staan altijd open voor een babbeltje, een selfie, trakteren op McDonalds of een slaapplek!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here